Mamilis Top of the World - Tula

 

Født: 03.11.2010

Høyde: 69 cm

Vekt: 45 kg.

 

Tula er familiens turboprinsesse og apekatt! En skikkelig gladjente, full av fart og spillopper. Hun er en slank og elegant type, av den "gamle" typen leonberger.

 

Hun er en glimrende trekkhund, det være seg både pulk og snørekjøring. Kløver gjør hun også, uten noe problem. Hun har gått agilitykurs og flere lydighetskurs. Hun har utmerkede samarbeidsevner og vil så gjerne være til lags.

 

Tula er en snill og svært omgjengelig hund. Hun vil aldri finne på å utfordre noen og går derfor overens med alle. Hun er utrolig tålmodig med valper, både vår egen og andres.

 

Tula har et uvanlig godt gemytt. Hun har en fantastisk evne til å lese andre hunder og støtter usikre hunder ved at hun legger seg ned og lar den andre hunden gjøre seg kjent med henne. Denne egenskapen har hun vist siden første valpekurs hun gikk på, 4 måneder gammel. Tula har også vist seg å gå overens med hunder der eieren har sagt at hunden ikke liker andre hunder.

 

Når Tula omgås barn viser hun samme adferd, hun legger seg ned og lar barna bli kjent med henne på en trygg måte. Hun har ingen problemer med å akseptere at barn kikker på potene hennes, tennene eller fingrer med ørene.

 

Tula er røntget fri både for HD og AD og er fri for LPN1 og LPN2.

 

Copyright © 2012 . All Rights Reserved